Chamberlain Group

October 01, 2018

0 | 0 | 0 | 0

  

 

Chamberlain Group | CGI Visitor Showroom | Oakbrook, Illinois

 

The CGI Visitor Showroom was designed to compliment the unique lens shape of the entry corridor. Three kiosk stand prominently at the edge of the room mimicking the rooms curvature – each spanning floor to ceiling showcasing Chamberlain’s company values through transparent graphics and display screensThese kiosks were strategically placed to give an unobstructed view to the 50-foot curved niche wall that houses the current product line on custom three-quarter and one inch clear acrylic shelves suspended by cables. The niche is backlit giving the display a halo affect. High-gloss modern finished were chosen throughout – tipping a stylistic nod to the automotive industry.

 

Let’s Talk

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave